IDEMO NAPRED!

Ove godine, sredinom maja, predstavnici Udruženja “MEDIASVET” imali su zapaženo učestvovanje na 8. MEĐUNARODNOJ NAUČNOJ AGROBIZNIS KONFERENCIJI – MAK 2021. U Draču, Republika Albanija na poziv Naučno poslovnog centra “ WORLD” iz Kraljeva i Balkansko naučnog centra Ruske Akademije prirodnih nauka iz Beograda, u saradnji sa udruženjima privrednika i turističkih radnika HARMONIA HOTELS GROUP iz DRAČA i IN TOURS, iz TIRANE, Republika Albanija a uz podršku Privredne komore Srbije, Grada Kraljevo, opština Trstenik, Vrnjačka Banja, Bogatić, Fakulteta za menadžment iz Sremskih Karlovaca i Poljoprivrednog Univerziteta iz Tirane.

Kako je krilatica naših konferencija : IDEMO NAPRED! , nastavak saradnje Udruženja “MEDIASVET” I Naučno poslovnog centara “ WORLD”, Centra za istraživanje,nauku,edukaciju i posredovanje(CINEP),Diaspora media Group, Kondor Travel-a, odveo nas je u Republiku Tursku, u Istanbul, krajem novembra ,na mini poslovni forum sa Udruženjem privrednika i turističkih radnika TURIZM INSAAT TEKSTIL SAN iz Istanbula a uz podršku Privredne Komore Srbije i Privredne komore Istanbula.

Reč je o međunarodnim poslovnim susretima, poslovnim razgovorima(B2B), čiji je fokus uspostavljanje kontakata između malih i srednjih preduzeća iz Srbije,Turske i drugih zemalja regiona kroz delatnosti turizma,sporta i rekreacije,tekstilne industrije, IT sektora, marketinga, medija, produkcije, poljoprivrede i prehrambene industrije.

Poslovni susreti  sastojali su se od  panela sa više gostiju-sagovornika, uspešnih preduzetnika,priznatih stručnjaka koji su podelili svoja iskustva i znanja iz aktuelnih oblasti poslovanja u opuštenoj atmosferi i druženju sa prisutnima a uz obilje motivacija i pozitivnih stavova svakog od učesnika

Upravo takvi ,poslovni susreti pružaju priliku da privrednici direktno promovišu svoje aktivnosti, usluge i proizvode kao I da uspostave poslovne kontakte i pronađu poslovne partnere.